Συνεντεύξεις σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης σχετικά με το ΣΒΑΚ Χώρας Νάξου.

Συνεντεύξεις σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης σχετικά με το ΣΒΑΚ Χώρας Νάξου.

(το άρθρο ανανεώνεται συνεχώς)

Η επικοινωνία του ΣΒΑΚ μέσα από τοπικά δίκτυα ενημέρωσης είναι από τα βασικά εργαλεία συμμετοχικού σχεδιασμού που χρησιμοποιούμε για να ενημερώνονται οι πολίτες και οι φορείς. Έτσι, μπορούν να μαθαίνουν περισσότερα τόσο για το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η εκπόνηση του ΣΒΑΚ όσο και για επερχόμενες εκδηλώσεις και στιγμές που η συμμετοχή τους είναι απαραίτητη!

Στο άρθρο αυτό βρίσκονται οι σύνδεσμοι με τις συνεντεύξεις-συζητήσεις σχετικά με το Σχέδιο Βιώσιμης Κινητικότητας της Χώρας Νάξου. 

Ραδιοφωνική συνέντευξη στον σταθμό Aegean Voice 105,7, στην εκπομπή “Carpe Diem, Άδραξε την ημέρα” με τους Νικόδημο Λιανό – Μανώλης Ζευγώλη, τον Αύγουστο του 2018.

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Aegean Voice 105,7 και στην εκπομπή “Ραδιοργασμοί” με Γιώργο Λογοθέτη στις 9 Ιουλίου 2019, πριν την 1η παρουσίαση-ενημέρωση-ανοιχτή συζήτηση η οποία πραγματοποιήθηκε στο Φουαγιέ του Δημαρχείου Νάξου στις 10 Ιουλίου.

Ραδιοφωνική συνέντευξη στον σταθμό Μεσόγειος FM Νάξος και στην εκπομπή “Γραμμή Παροναξίας” με τον Πάνο Καρανίκα, στις 19 Ιουλίου 2019.

Ραδιοφωνική συνέντευξη στον σταθμό Aegean Voice 105,7, στην εκπομπή “Carpe Diem, Άδραξε την ημέρα” με τους Νικόδημο Λιανό – Μανώλης Ζευγώλη στις 22 Ιουλίου 2019.